dimecres, 4 d’abril del 2018

Mercantic - Vintage Village Sant Cugat - Barcelona

Fundat l’any 1992 i ubicat a una antiga fàbrica de ceràmica de Sant Cugat, Mercantic s’ha consolidat com l’únic mercat permanent d’antiguitats, brocant i elements arquitectònics de recuperació existent a l’estat espanyol, esdevenint un centre de referència europea pels amants del col·leccionisme i la decoració.
En una superfície de 10.000 m2, acull a les seves instal·lacions a un centenar de comerciants que ofereixen diàriament mobles i objectes de totes les èpoques, estils i preus, alhora que s’ofereixen tallers d’artesania, restauració, tapisseria, forja i vitralls.
Un exemple del dinamisme que gaudeix Mercantic, són les famoses VINTAGE FEST que tenen lloc el primer diumenge de cada mes al pati, quan hi és possible adquirir una antiguitat (procedent de desembrossar cases, pisos i fàbriques) en les mateixes condicions que un brocanter. Això fa que hi hagi una gran expectació durant el desenvolupament, on hi són presents un gran nombre de comerciants, compradors i curiosos.
Els dissabtes al matí es celebra una subhasta d’objectes antics en què hi participen compradors professionals i particulars de molt diverses procedències.
Cada diumenge, al pati exterior hi té lloc un animat “mercadillo” de col·leccionisme, i venta especial d’antiguitats a peu de camió en què s’hi poden trobar els objectes més insòlits, a més de gaudir del servei de restaurant que ofereix el Xiringuito i els concerts del Siglo instal·lats al mateix recinte.
Les actuacions musicals que es celebren regularment, constitueixen un argument més per fer del Mercantic un indret de visita obligada a tan sols deu minuts de Barcelona.





















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada